Nior Halgvik

Dwarf Druid

Description:

lvl 1 Druid

Bio:

Levd nesten hele sitt liv nede i et hulesystmen under fjell og skog. Hans familie er ikke av den omsorgsfulle sorten, noe som har ført til at Nior har blitt tilbakeslutten. Men han har sine meninger i behold, og hvis det er noe han vil, eller som han mener er riktig, vil han kjempe for dette. Han har nå stukket fra sin families hule og trosser familiens og klanens lov om eksil. Han vil bevise for klanen sin at den konservative holdningen ikke holder mål og vil bringe tilbake store skatter for å bevise dette.


En dag så han noen vandrere som brukte naturen som sitt medium, istedenfor fjell og Stein. Han luntet bort til dem og undret seg hva dette var fornoe. Han fikk da svaret at dette var vandrende druider som var på vei til hjem til familie i libris. Nior hadde nå funnet det perfekte mål. En druide måtte være det ultimate kontrast til sine dvergefrender, store skatter skal oppnås med denne vei!


Som de vennligsinnede sjelene de var gikk vandrerne med på å la Nior reise med dem til Libris og lære han grunnlegende druide-kunnskap, men mer ville de ikke.

Nior Halgvik

my first campaign Yuven Kriznik